PIZZA RIVA SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 88 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Riva Scherpenheuvel-Zichem. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 12:14 Bestelling 10 min sneller geleverd. Zeer vriendelijke bezorger. Kwaliteit van de pizza was prima. Rijkelijk belegen, mooie korst en niks verbrand. De kebab schotel was ook lekker. Voldoende groentjes, frieten goed gebakken, veel kebabvlees. Top!
15 mei 2024 om 12:39 Durum had all veggies when I specified the three that I only wanted. Asked for samurai sauce, it was look sauce. The wings were to be 5 pieces, i got 4.
1 mei 2024 om 20:52 Lekker maar heel lang moeten wachten . App gaf na 42 minuten bereiding aan dat de bezorging onderweg was. Na 20 minuten wachten en een telefoontje bleek het nog in de oven te zitten. De app geeft dus niet de juiste informatie. Heel vervelend.
28 apr 2024 om 23:04 Zeer lekker, mals vlees en super vers gesneden groentjes. Aanrader!
22 apr 2024 om 8:28 Lekker eten en snel geleverd
20 apr 2024 om 6:58 Lekker en snel geleverd.
19 apr 2024 om 22:02 The pizza is not cut and we ordered some extras that didn't come.
19 apr 2024 om 19:52 Super lekker !
18 apr 2024 om 18:57 Snel goed geleverd
15 apr 2024 om 18:32 Op een zondag supersnel geleverd Eten was heel lekker
13 apr 2024 om 9:22 het was niet slecht maar ik had een doner kebab met curryketchup besteld zonder tomaat en mijn partner een durum kebab zonder tomaat. Beide waren met tomaat, ze hadden wel de correcte saus maar beide hadden ook een andere saus in onze bestelling.
24 mrt 2024 om 21:40 Het eten was super lekker maar de levering mag iets sneller en duidelijker. We hebben 2 keer gebeld omdat de levering zogezegd was geleverd maar dit was niet zo. Voor de rest service prima, vriendelijk als we gebeld hadden en super eten!